Montera insynsskydd & dekorfilm för ökad trivsel i Göteborg

Skicka en förågan idag

Montera frostad film eller dekorfilm som insynsskydd för ökad trivsel i i din närmiljö.

Insynsskydd finns i alla färger och former, allt från lätt färgade fönster till heltäckande mönster och utskrifter. Det finns nästan inga gränser i vad vi kan göra här och det kan vara svårt att välja. Vi på ANTEC Solfilmsmontering hjälper självklart till med valet om det önskas.

Frostad film för fönster inkl. montering

Det vanligaste valet för att skydda mot insyn är frostat glas. Vi kan maskera era fönster helt eller delvis för att passa era behov. Hur man väljer att maskera kan bero på om man är på ett kontor, en bostad, ett lager eller i ett laboratorium.

Färgade transparenta fönsterfilmer

Vi har även filmer som är lätt transparenta och kan fås i en mängd olika färger och nyanser. Perfekt för dig som vill fånga en speciell känsla inomhus och medhjälp av ljusinsläppet färga lokalen och sätta en speciell känsla.

Dekorfilm för fönster inkl. montering

Dekorfilm finns i alla färger och former, allt från rutor och ränder till avancerade grafiska mönster. Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt och även dela med oss av exempel på hur det kan se ut.

Solfilm i Göteborg

Vill du anpassa ditt hem efter årets alla årstider & göra miljön inomhus lite mer behagligt. Våra solfilmer hjälper till att minska insläppet av värme på sommaren & samtidigt isolera på vintern.

Säkerhetsfilm i Göteborg

Det är mycket viktigt att säkerställa optimal säkerhet för att försvåra inbrott, både i hemmet och på företaget. Fönster är nämligen det första valet för inbrottstjuvar och vandaler

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi monterar och är återförsäljare av hela Solarscreens sortiment.

Nedan hittar du alla deras kategorier inom solskydd och monteringfilm.

Har du en fråga kring insynsskydd & dekorfilm?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp - Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.