Om ANTEC Solfilmsmontering AB

Skicka en förågan idag

Om ANTEC - solfilmsmontering Est 1990

ANTEC Solfilm i Göteborg är en seriös montör av Solar Screen's solfilmer för kunder med höga krav på felfria monteringar. Vår specialitet är montering av solskyddsfilm på alla typer av bilar och övriga fordon, men vi utför naturligtvis även montering på fastigheter, kontor, butiker etc.

 

ANTEC startades 1990 och har genom åren arbetat upp stor erfarenhet inom solskyddsbranschen samt gjort tusentals kunder nöjda. ANTEC säkerställer vår höga kvalité genom att kontinuerligt hålla oss uppdaterade med det senaste inom branschen samt att personalen genomgår fortlöpande utbildning.

 

Affärsidé

ANTEC har för avsikt att vara det bästa företaget för montering av solskyddsfilm i Göteborgsområdet. Vår viktigaste målsättning är att alltid sätta kunden i fokus och uppfylla löftet om en fullständigt felfri montering av solfilmen. Du som kund skall alltid vara nöjd till 100%. Alla kunder skall behandlas likvärdigt, oavsett om du kommer till oss som privatperson eller representant för ett företag. Genom lång erfarenhet , stor kunskap och ett stort intresse i arbetet vet vi hur viktigt det är med kvalitet. ANTEC skall vara lika med högsta kvalitet rakt igenom hela processen.

  • Garantier lämnas alltid på våra produkter och montage
  • Vi innehar företagsförsäkring och flytande försäkring
  • Vi innehar ID06.

Vi uppskattar era åsikter

För oss är det viktigt att veta vad våra kunder tycker därför värdesätter vi era tankar väldigt högt.

Lämna gärna en recension

Lämna en recension

Kanon jobb

De gör ett kanon jobb med kvalité 👍

Jerry S - 14/10/2020

Riktigt duktig

Riktigt duktig på sitt jobb! Fjärde bilen jag tonat där!

Jonas P - 01/10/2020

Såhär gör du för att beställa montering av solfilm, insynsskydd eller säkerhetsfilm!

Ring Antec på 031-285784 eller boka online via vårt formulär. Lämna namn och lite uppgifter kring dig, beskriv kort önskamål och krav kring önskat uppdrag/projekt.