Solfilm för Hus & Hem i Göteborg

Skicka en prisförågan idag

Med vår solskyddsfilm noggrannt installerad på olika typer av fönster får du ökad isolering på vintern och på sommaren.

  • Du slipper känna dig iakttagen då vi kan installera insynsskydd
  • Ökad säkerhet för dig och din familj
  • Lägre kostnader då solfilmen skapa energifördelar 

Bättre inomhusklimat och säkerhet

Vill du anpassa ditt hem efter årets alla årstider och göra miljön inomhus lite mer behagligt. Våra solfilmer hjälper till att minska insläppet av värme på sommaren och samtidigt isolera på vintern. Detta resulterar i en bättre inomhusmiljö och även minskade kostnader på ventilation.

Funderar du på vad som passar dig

Har ni några frågor eller vill veta mer om vårat sortiment av Solar Screens solfimer. Tveka inte att kontakta oss, vi ser till att hjälpa er på bästa sätt. Oavsätt om det gäller solfilm på bil, hus eller fastighet.

Partnern till världens största tillverkaren av film, Solar Screen®, designar egna filmer och erbjuder montörer den bästa servicen i Europa. Vi är särskilt noggranna med kvaliteten, samtidigt som vi garanterar tillgängligheten till våra produkter.

Kontakta oss

Interiör & exteriör solfilm med spegeleffekt

Ge ditt panoramafönster ett elegant utseende med filmserien Extérieur Miroir från SOLAR SCREEN® som kombinerar effektivitet med snygg design.

Exteriör solfilm i neutral design

Ge dina fönster och panoramafönster ett elegant utseende med solfilmer i serien Extérieur Neutre från SOLAR SCREEN® som kombinerar effektivitet med snygg design.

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi monterar och är återförsäljare av hela Solarscreens sortiment.

Nedan hittar du alla deras kategorier inom solskydd och monteringfilm.

Såhär gör du för att beställa montering av solfilm, insynsskydd eller säkerhetsfilm!

Ring Antec på 031-285784 eller boka online via vårt formulär. Lämna namn och lite uppgifter kring dig, beskriv kort önskamål och krav kring önskat uppdrag/projekt.