Solfilm för kontor & butiker i Göteborg

Skicka en prisförågan idag

Med vår solskyddsfilm noggrannt installerad på olika typer av fönster får du ökad isolering på vintern och på sommaren.

  • En avsevärd minskning av solvärmelast (reflekterar upp till 98% av infraröd strålning)
  • Bländningskontroll (minskar bländning med 99 %)
  • En avsevärd reduktion i kostnaden för luftkonditionering
  • En i det närmaste total upptagning av den ultravioletta strålningen från solen

Solfilmerna utgör ett perfekt alternativ till klimatanläggningar och ger bättre isolering.

Skydda dina produkter och öka produktiviteten med ett bättre klimat!

Med rätt installerad solfilm kan vi både skydda produkter och varor som står i skyltfönster samt förbättra miljön för dina anställda. Självklart kan vi även öka säkerheten genom att förstärka fönster och skydda mot inbrott.

Avancerade solskyddsfilmer för kontor & butiker

Det pågår en ständig utveckling inom produktområdet fönsterfilm. Därför är det viktigt för Solar Screen att ligga i framkant i utvecklingen. I det här avsnittet beskriver vi filmer som är särskilt utvecklade för att skydda mot insyn och ge känsla av intimitet i kontorsbyggnader och samtidigt skapa interaktiva kontorsmiljöer. Våra fotokromatiska filmer, anti-solblekningsfilmer och fotosensitiva, inaktiniska filmer ger det allra bästa solskyddet. Filmen som skyddar mot elektromagnetiska vågor har också akustiska egenskaper och motverkar samtidigt imma på glaset. 

Och när vi nu talar om designfilmer måste vi nämna våra dikromatiska filmer, Aurora och vår Total Mirror-film med en PET-bas som har en hög metallhalt.

Vi är partner till världens största tillverkaren av film, Solar Screen®, designar egna filmer och erbjuder montörer den bästa servicen i Europa. Vi är särskilt noggranna med kvaliteten, samtidigt som vi garanterar tillgängligheten till våra produkter.

Kontakta oss

Har ni några frågor eller vill veta mer om vårat sortiment av Solar Screens solfimer. Tveka inte att kontakta oss, vi ser till att hjälpa er på bästa sätt. Oavsätt om det gäller solfilm på bil, hus eller fastighet.

Kontakta oss

Interiör & exteriör solfilm med spegeleffekt

Ge ditt panoramafönster ett elegant utseende med filmserien Extérieur Miroir från SOLAR SCREEN® som kombinerar effektivitet med snygg design.

Exteriör solfilm i neutral design

Ge dina fönster och panoramafönster ett elegant utseende med solfilmer i serien Extérieur Neutre från SOLAR SCREEN® som kombinerar effektivitet med snygg design.

UV-reducerande solfilm

Ultraviolett strålning, starkt och infrarött ljus från solen och månen leder till att utsatta objekt som t.ex. möbler blir missfärgade och snabbt ser slitna ut. Med vår UV-avvisande film noggrannt installerad på fönstren tas inte bara ultravioletta strålar upp utan också en del av ljuset och den infraröda strålningen.

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi monterar och är återförsäljare av hela Solarscreens sortiment.

Nedan hittar du alla deras kategorier inom solskydd och monteringfilm.

Såhär gör du för att beställa montering av solfilm, insynsskydd eller säkerhetsfilm!

Ring Antec på 031-285784 eller boka online via vårt formulär. Lämna namn och lite uppgifter kring dig, beskriv kort önskamål och krav kring önskat uppdrag/projekt.