Fördelar med solfilm

Bilar

Solen värmer

Få ett skönare inneklimat i bilen. Den mörkaste solfilmen reflekterar upp till 60% av solvärmen och ger en behaglig temperatur inne i bilen. Har man husdjur i bilen är solfilm det självklara valet att skydda sina fyrfota vänner.

 

Insynsskydd

Förebygg inbrottsförsök. Visa inte vad som finns i bilen utan montera en mörk solfilm som försvårar insynen. Tjuven slår till snabbt...

 

Solen bländar

Med solfilm monterad på rutorna blir det skönare och säkrare att åka bil. Solreflexerna blir färre och mindre störande. Perfekt om man tex har DVD-skärmar monterat i bilen. Dessutom blir ljuset behagligare.

 

Solen bleker

Alla Solar Screen solfilmer reducerar den skadliga UV-strålningen med 98% och motverkar därmed blekning av bilklädsel och interiör.

 

En säkrare bil

Om olyckan skulle vara framme och ni råkar ut för en krock ger solfilmen ett visst personskydd. Filmen bidrar till att hålla ihop den splittrade glasrutan vilket minskar risken för skador pga kringflygande glasfragment.

 

Utseendet

Med solfilm på rutorna får din bil ett helt nytt utseende, mer tilltalande och lite fräckare.

 

Solfilm är problemfritt

Du kan rengöra dina rutor som vanligt. Alla Solar Screen solfilmer är rephärdade och tål normal hantering. Ett bättre alternativ än plexiskivor som skramlar eller dammiga rullgardiner.

Fastigheter

Svalare på sommaren, varmare på vintern…

Alla vet hur varmt det kan bli innanför ett fönster. Det finns många sätt att göra sitt hem eller kontor svalare. Man kan dra för gardiner eller kanske  dra ner persienner. Problemet är att värmen då redan har kommit in i rummet och värmer upp gardin eller persienn, som i sin tur värmer upp resten av rummet. Montera istället en professionell solfilm på rutan som reflekterar solvärmen direkt innan den kommer in i rummet. Den bästa filmen reflekterar upp till 80% av solens strålningsvärme.

Men  även på vintern när solen inte är lika stark kan solfilmen förbättra inomhusklimatet. Flera av SolarScreen filmer är konstruerade för att isolera glaset vilket ger ett minskat värmeutsläpp genom rutan och därmed sparad uppvärmningsenergi.

 

Förenklat arbete vid datorer

De flesta använder idag datorer i sitt arbete. Sitter man innanför ett fönster vet man hur irriterande det är när solen lyser direkt på skärmen, man ser ingenting…. Detta är jobbigt och påfrestande för ögonen. Solfilmen stoppar enkelt och effektivt reflexer i datorskärmen samt dämpar solljuset till en behaglig nivå.

 

Förhindrar insyn

Stör det dig att folk kan se rakt in i din lägenhet, villa, sommarstuga eller kontor…?
Solfilmen ger ett oslagbart insynsskydd under dagtid samtidigt som man kan se ut inifrån utan några som helst problem.

 

Minskar blekning

När solen lyser starkt in genom ett fönster slits inredningen i rummet oerhört fort. Gardiner, mattor, möbler, utställningsprodukter och skyltföremål m.m bleks och gulnar av UV-strålningen och av värmen. Med solfilm installerad på fönstren blockeras upp till 98% av solens skadliga UV-strålning samtidigt som värmen reduceras med upp till 80%.
Ofta har man investerat mycket i tid och pengar på att inreda tex sitt hem eller sin utställningslokal, se till att skydda den investeringen med solfilm på rutorna.

 

Personsäkerhet

Solfilm ger glaset ett visst splitterskydd.  Om olyckan skulle vara framme och ett fönster krossas kommer solfilmen att hålla glassplittret på plats. Därmed minskar risken för personskador orsakade av kringflygande glasfragment.
De som önskar ett mer omfattande skydd och ökad säkerhet bör titta närmare på våra skydds- och säkerhetsfilmer från Solar Screen.

Såhär gör du för att beställa montering av solfilm, insynsskydd eller säkerhetsfilm!

Ring Antec på 031-285784 eller boka online via vårt formulär. Lämna namn och lite uppgifter kring dig, beskriv kort önskamål och krav kring önskat uppdrag/projekt.

Ring oss idag : 031 - 28 57 84