Solfilm för bilar i Göteborg med omnejd

Skicka en förågan idag

Tack vare vår långa erfarennhet och noggranhet  kan du tona rutorna på bilen för att uppnå skydd mot insyn och solen. Vi kan även motverka att glaset exploderar vid kraftiga slag.

Solfilm för bil i Göteborg - ANTEC tonar dina bilrutor.

Vi hjälper dig med solfilm till din bil. Oavsätt om du vill tona rutorna för att fånga det där extra, eller vill skydda passagerare från solen och insyn eller förstärka rutorna för att försvåra vid inbrott.

Vi använder oss av filmer från Solar Screen som är marknadsledande inom solfilmer för bilar och fastigheter. Genom Solar Screen kan vi erbjuda ett stort urval av solfilmer tona bilrutorna till önskad mörkhet. Utöver att förändra utseendet kan även filmerna erbjuda ett bättre klimat i bilen då den motverkar värme och ultraviolett ljus. Solar Screens filmer använder nanoteknologi för att ge estetiska och bekväma lösningar utan att störa utrustningen i fordonet.

Utan solfilm

45% ljusinsläpp

35% ljusinsläpp

25% ljusinsläpp

15% ljusinsläpp

5% ljusinsläpp

Solfilm i Göteborg

Vill du anpassa ditt hem efter årets alla årstider & göra miljön inomhus lite mer behagligt. Våra solfilmer hjälper till att minska insläppet av värme på sommaren & samtidigt isolera på vintern.

Säkerhetsfilm i Göteborg

Det är mycket viktigt att säkerställa optimal säkerhet för att försvåra inbrott, både i hemmet och på företaget. Fönster är nämligen det första valet för inbrottstjuvar och vandaler

Insynsskydd i Göteborg

Montera insynsskydd & dekorfilm för ökad trivsel i hemmet eller på företaget. Insynsskydd finns i alla färger och former, allt från lätt färgade fönster till helteckande mönster och utskrifter.

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi monterar och är återförsäljare av hela Solarscreens sortiment.

Nedan hittar du alla deras kategorier inom solskydd och monteringfilm.

Har du en fråga kring solfilm och tona rutor på bilar?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp - Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. 

Adress

ANTEC Solfilmsmontering

Datavägen 43D

436 32 ASKIM

Hitta oss

 

Kontaktinfo

Telefon: 031-28 57 84

Mobil: 0705-91 27 92

Kontakta oss via vårt formulär

Våra öppettider är

Måndag: 07.30 - 16.00

Tisdag: 07.30 - 16.00

Onsdag: 07.30 - 16.00

Torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lördag - Söndag: Stängt

Mer info

Org nr:  556992-3724

Vi är godkända för F-skatt

Hos oss kan ni även betala med kort eller mot faktura beroende på vilket som passar Er bäst.

Vår integritetspolicy

Läs mer om cookies här

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Antec AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Antec AB.
Läs vår integritetspolicy här >>