Solfilm för fastighet & fönsterfasad i Göteborg

Skicka en prisförågan idag

Med vår solskyddsfilm noggrant installerad på olika typer av fönster får du ökad isolering på vintern och på sommaren.

  • En avsevärd minskning av solvärmelast (reflekterar upp till 98% av infraröd strålning)
  • Bländningskontroll (minskar bländning med 99 %)
  • En avsevärd reduktion i kostnaden för luftkonditionering
  • En i det närmaste total upptagning av den ultravioletta strålningen från solen

Solfilmerna utgör ett perfekt alternativ till klimatanläggningar och ger bättre isolering.

Vi installerar solfilm för inne- och utemiljö!

Vill du anpassa ditt hem efter årets alla årstider och göra miljön inomhus lite mer behagligt. Våra solfilmer hjälper till att minska insläppet av värme på sommaren och samtidigt isolera på vintern. Detta resulterar i en bättre inomhusmiljö och även minskade kostnader på ventilation.

Avancerade solskyddsfilmer för fastigheter

Det pågår en ständig utveckling inom produktområdet fönsterfilm. Därför är det viktigt för Solar Screen att ligga i framkant i utvecklingen.  I det här avsnittet beskriver vi filmer som är särskilt utvecklade för att skydda mot insyn och ge känsla av intimitet i kontorsbyggnader och samtidigt skapa interaktiva kontorsmiljöer. Våra fotokromatiska filmer, anti-solblekningsfilmer och fotosensitiva, inaktiniska filmer ger det allra bästa solskyddet. Filmen som skyddar mot elektromagnetiska vågor har också akustiska egenskaper och motverkar samtidigt imma på glaset. 

Och när vi nu talar om designfilmer måste vi nämna våra dikromatiska filmer, Aurora och vår Total Mirror-film med en PET-bas som har en hög metallhalt.

Partner till världens största tillverkaren av film, Solar Screen®, designar egna filmer och erbjuder montörer den bästa servicen i Europa. Vi är särskilt noggranna med kvaliteten, samtidigt som vi garanterar tillgängligheten till våra produkter.

Kontakta oss

Har ni några frågor eller vill veta mer om vårat sortiment av Solar Screens solfimer. Tveka inte att kontakta oss, vi ser till att hjälpa er på bästa sätt. Oavsätt om det gäller solfilm på bil, hus eller fastighet.

Kontakta oss

Interiör & exteriör solfilm med spegeleffekt

Ge ditt panoramafönster ett elegant utseende med filmserien Extérieur Miroir från SOLAR SCREEN® som kombinerar effektivitet med snygg design.

Exteriör solfilm i neutral design

Ge dina fönster och panoramafönster ett elegant utseende med solfilmer  i serien Extérieur Neutre från SOLAR SCREEN® som kombinerar effektivitet med snygg design.

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi monterar och är återförsäljare av hela Solarscreens sortiment.

Nedan hittar du alla deras kategorier inom solskydd och monteringfilm.

Såhär gör du för att beställa montering av solfilm, insynsskydd eller säkerhetsfilm!

Ring Antec på 031-285784 eller boka online via vårt formulär. Lämna namn och lite uppgifter kring dig, beskriv kort önskamål och krav kring önskat uppdrag/projekt.