Montering av Solfilm i Göteborg

Skicka en förågan idag

ANTEC Solfilm i Göteborg är en erfaren montör av solskyddsfilmer samt säkerhetsfilmer för kunder med höga krav på felfria monteringar. Vår specialitet är montering av solskyddsfilm på alla typer av bilar och övriga fordon, men vi utför naturligtvis även montering på fastigheter, kontor, butiker etc. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar, vi ser till att hjälpa er på bästa sätt!

Solfilm för bil, hus & hem, fastigheter, kontor och butiker i Göteborg

Solskyddsfilm i Göteborg med omnejd

Begär ett kostnadsförslag direkt från vår hemsida så återkommer vi så snart som möjligt. Erfaren montör av solskyddsfilmer för kunder med höga krav på felfria monteringar.

Montera solfilm

Vi har solfilm i flera olika toningar som har olika ljusinsläpp. Vi har bl.a marknadens mörkaste solfilm som effektivt skyddar både mot värme och insyn.

Solfilm bil

 Vi har allt från filmer som tonar rutorna till filmer som minskar UV-strålning och inbrottsskydd.

Solfilm fastighet

ANTEC erbjuder alla typer av filmer till fastigheter, allt från spegelfilm till mer neutrala solskydd m.m. 

Solfilm hus & hem

Vill du anpassa ditt hem efter årets alla årstider och göra miljön inomhus lite mer behagligt. Våra solfilmer hjälper till att minska insläppet av värme på sommaren och samtidigt isolera på vintern.

Solfilm Kontor & Butiker

Med rätt installerad solfilm kan vi både skydda produkter och varor som står i skyltfönster samt förbättra miljön för dina anställda. Självklart kan vi även öka säkerheten genom att förstärka fönster och skydda mot inbrott.

Säkerhetsfilm i Göteborg

Det är mycket viktigt att säkerställa optimal säkerhet för att försvåra inbrott, både i hemmet och på företaget. Fönster är nämligen det första valet för inbrottstjuvar och vandaler

Insynsskydd i Göteborg

Montera insynsskydd & dekorfilm för ökad trivsel i hemmet eller på företaget. Insynsskydd finns i alla färger och former, allt från lätt färgade fönster till helteckande mönster och utskrifter.

Vi uppskattar era åsikter

För oss är det viktigt att veta vad våra kunder tycker därför värdesätter vi era tankar väldigt högt.

Lämna gärna en recension

Lämna en recension

Kanon jobb

De gör ett kanon jobb med kvalité 👍

Jerry S - 14/10/2020

Riktigt duktig

Riktigt duktig på sitt jobb! Fjärde bilen jag tonat där!

Jonas P - 01/10/2020

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi monterar solfilm och är återförsäljare av hela Solarscreens sortiment.

Nedan hittar du alla deras kategorier inom solfilm, säkerhetsfilm och monteringfilm.

Har du en fråga kring solfilm?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp - Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.