Tona rutorna i Billdal | ANTEC EST 1990

Skicka en förågan idag

Tack vare SOLAR SCREEN® kan du tona rutorna på bilen för att uppnå skydd mot insyn och solen. Vi kan även motverka att glaset exploderar vid kraftiga slag.

Solfilm för bil i Billdal - ANTEC tonar dina bilrutor.

Vi hjälper dig med solfilm till din bil. Oavsätt om du vill tona rutorna för att fånga det där extra, eller vill skydda passagerare från solen och insyn eller förstärka rutorna för att försvåra vid inbrott.

Vi använder oss av filmer från Solar Screen som är marknadsledande inom solfilmer för bilar och fastigheter. Genom Solar Screen kan vi erbjuda ett stort urval av solfilmer som kan tona fönstren och vindrutorna i många olika färger. Utöver att förändra utseendet kan även filmerna erbjuda ett bättre klimat i bilen då den motverkar värme och ultraviolett ljus. Solar Screens filmer använder nanoteknologi för att ge estetiska och bekväma lösningar utan att störa utrustningen i fordonet.

Utan solfilm

45% ljusinsläpp

35% ljusinsläpp

25% ljusinsläpp

15% ljusinsläpp

5% ljusinsläpp

Såhär gör du för att beställa montering av solfilm på bil i Billdal - Antec tonar dina bilrutor!

Ring Antec på 031-285784 eller boka online via vårt formulär. Lämna namn och lite uppgifter kring dig, beskriv kort önskamål och krav kring önskat uppdrag/projekt.

Solfilm i Billdal

Vill du anpassa ditt hem efter årets alla årstider & göra miljön inomhus lite mer behagligt. Våra solfilmer hjälper till att minska insläppet av värme på sommaren & samtidigt isolera på vintern.

Säkerhetsfilm i Billdal

Det är mycket viktigt att säkerställa optimal säkerhet för att försvåra inbrott, både i hemmet och på företaget. Fönster är nämligen det första valet för inbrottstjuvar och vandaler

Insynsskydd i Billdal

Montera insynsskydd & dekorfilm för ökad trivsel i hemmet eller på företaget. Insynsskydd finns i alla färger och former, allt från lätt färgade fönster till helteckande mönster och utskrifter.

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi monterar och är återförsäljare av hela Solarscreens sortiment.

Nedan hittar du alla deras kategorier inom solskydd och monteringfilm.